Pensionen:

Pensionen er ældre dato men fuld funktionsdygtig og under løbende renovering. Alle boksene har målene 2,0m X 2,5m indvendigt og en tilhørende overdækket baggård på ca. 8 m2. som hunden kan benytte døgnet rundt. Boksene er med lukkede sider og loft, så der ikke opstår unødig stress og ballade over en ”nabohund”. Alle bokse er opvarmet indvendigt.


Vaccine:

Din hund skal, inden opholdet, være vaccineret imod følgende sygdomme:

PARVOVIRUS – (Indenfor de seneste 3 år)

HUNDESYGE - (Indenfor de seneste 3 år)

SMITSOM LEVERBETÆNDELSE – (Indenfor de seneste 3 år)

LEPTOSPIROSE – (Indenfor et år)

KENNELHOSTE – (indenfor et år) – Husk at denne vaccine består af 2 dele, hvoraf den ene (Parainfluenza) indgår i en ”paraplyvaccine” og den anden del (Bordetella Bronchiseptica) gives separat i næsen.

RING ENDELIG OG SPØRG, HVIS DU ER I TVIVL, OM DIN HUND ER VACCINERET RIGTIGT.


Praktiske oplysninger:

Indlevering / Afhentning

I pensionen er der mulighed for at indlevere og afhente hunden to gange dagligt- Mellem 08:00 og 09:00 og igen mellem 16:00 og 17:30.

Hvis du har booket en tid til indlevering / afhentning og du ønsker at hente / bringe din hund før eller senere end den aftalte tid, bedes du venligst ringe og informere herom, da der ikke nødvendigvis er åbent i pensionen, hvis ikke andre hunde bliver afhentet/indleveret.

Tider:

Døgnet går fra morgen til morgen, så hvis hunden afhentes om eftermiddagen, betales der for et nyt døgn uanset hvornår hunden er blevet indleveret.

Luftning af hunden.
Vi har 5 tdl. indhegnet græskmark og eng (skov/træer er undervejs), så der er der rigeligt plads til, at hundene kan boltre sig. Når hundene bliver luftet sammen, foregår det i det omfang, hver enkelt hund har sociale egenskaber til, så derfor har vi flere muligheder for at sætte hundene sammen på store og mindre aflukkede luftebaner, så det også er muligt, at hundene kan luftes alene eller kun to og to osv. alt efter behov.

Fodring:

Vi fodrer som standard to gange dagligt, med mindre andet er aftalt.
I pensionen fodrer vi med mærket Kingsmoor.

I tilfælde af sygdom/skader:
Jeg forbeholder mig retten til, på ejerens regning, at tilkalde dyrlæge hvis jeg finder dette nødvendigt. Hvis det er mindre akut, prøver jeg selvfølgelig at kontakte ejeren først. Da hundene jo leger med hinanden og på steder med grene og buske, og nogle hunde stikker hovedet igennem hegn og låger, kan det altid ikke undgås, at de får lidt småskrammer hist og her, men dem behandler vi selv.
HUNDECENTERET HÆFTER IKKE FOR HUNDENS PLUDSELIGE DØD!

Sommerperioden:
I sommerperioden (15/6 – 15/8) betales der for hele den bookede periode, uanset om hunden kommer senere / bliver hentet før tid samt ved udeblivelse.
I samme periode har vi ikke fremvisning af pensionen og det vil heller ikke være muligt  selv at følge hunden ned til sin boks, da det stresser hundene, hvis der er for megen trafik og fremmede mennesker på gangen.
Information
Priser
Tidsbestilling hundepension
Forside Hundepension
Kontakt
Engvejens-hundecenter v/Benjamin Brask
Engvej 93
9381 Sulsted
25210518/98 26 91 85

engvejenshundecenter@gmail.com
Åbningstider